DEDEK MRAZ OBISKAL NAJMLAJŠE NOGOMETAŠE

18.12.2023

V teh prazničnih dneh se je v našem vrtcu zgodilo nekaj posebnega. Dedek Mraz, dobro znan po svojih darilih in veselju, je tokrat obiskal malčke, ki so vključeni v Malo šolo nogometa. To ni bil običajen obisk dobrega moža; tokrat je bilo nekaj posebnega, nekaj, kar bo ostalo v spominu otrok še dolgo.

Otroci so se zbrali okoli Dedka Mraza in mu zapeli praznično pesmico. Nato je Dedek Mraz z otroki delil posebno zgodbo. Povedal jim je, kako je tudi sam nekoč bil nogometaš in kako je nogomet pomemben. Otroci so ga poslušali z odprtimi očmi.

Po pesmici in zgodbi so se otroci fotografirali s svojim posebnim gostom.

Dedek Mraz otrokom ni prinesel le običajnih daril, temveč je prinesel nekaj, kar je še posebej povezano z njihovim hobijem. Vsak otrok je od Dedka Mraza prejel par nogavic v nogometnih barvah in prav poseben koledar.

Otroci in vrtec so se Dedku Mrazu zahvalili s simboličnim darilom. Dedek Mraz je bil prijetno presenečen in ganjen ob gesti malih src, ki so želela izraziti hvaležnost za nepozaben obisk.

Obisk Dedka Mraza je za otroke v vrtcu pustil nepozabne spomine in praznično veselje. Nogavice, koledarji, pesem, zgodba, skupinsko slikanje in presenečenje za Dedka Mraza so ustvarili popolno nogometno pravljično praznovanje.

Mladen Šiška, vpo pomočnik vzgojitelja

Dostopnost