DOBRODELNA PRIREDITEV SKLADA VRTCA MAVRICA TREBNJE

25.04.2024

V torek, 16. 4. 2024 ob 17.00 je v KD Trebnje potekala že 16. dobodelna prireditev Sklada Vrtca Mavrica Trebnje.

Vsak od nas nosi v sebi lepe spomine iz otroštva, predvsem na tista prva leta, ko se je naša pot začela, čas vrtca in igrivosti. To so bila vrata v svet, kjer se učenje sreča z igro, kjer je vsak dan nova priložnost za odkrivanje in kjer se svet domišljije ter resničnosti prepletata.To je kraj, kjer so vsa prijateljstva pristna, kjer je smeh nalezljiv in so sanje neskončne. Skupaj malčki se veselimo vsakega dneva posebej, ki ga skupaj  preživimo, v pričakovanju nečesa novega in čarobnega.

Vreme nam je malo zagodlo vendar ni pregnalo naše dobre volje in razigranosti. Otroci in vzgojiteljice so s svojim plesom, petjem in igrivostjo pričarali  čudovitio popoldne, polno smeha in dobre volje.  Prireditev z naslovom Naš dan – vaš dan je povezovala Barbara Leben, za ozvočenje pa je poskrbel Jože Krnc. 

Teden dni pred prireditvijo je v vrtcu potekal Dobrodelni bazar na temo Otroci – otrokom. Ponujali smo izdelke, ki so jih izdelale strokovne delavke vrtca. Namen dobrodelne prireditve in bazarja je pomoč otrokom in za nadstandardne aktivnosti v vrtcu. Sklad Vrtca Mavrica Trebnje je v letošnjem šolskem letu pomagal pri poplačilu oskrbnin nekaterim otrokom iz socialno šibkih družin, in nekaterim omogočil letovanje, delno financiral izlet 5 – 6 letnikov v Kekčevo deželo, pokril del stroškov prevoza 4 – 5 letnikov v Živalski vrt ter sledil potrebam vrtca pri nakupu nadstandardne opreme. Z bazarjem in dobrodelno prireditvijo je bilo zbranih 3. 179,18 €.

Hvala vsem, ki ste prispevali prostovoljne prispevke in sodelovali pri dobrodelni prireditvi.

Helena Krnc, predsednica Sklada

Dostopnost